Hopp til innholdet

Casestudy med Hair by Shlér

Les hvordan Smartwebb utviklet en nettside som økte bestillinger og engasjementet til en nyoppstartet frisør i Trondheim sentrum.

Se nettsiden her

Sektor: Skjønnhet og Velvære

Utfordring

Hair By Shlér er en moderne frisørsalong som ønsket å utvide sin digitale tilstedeværelse gjennom en ny nettside. Hun trengte en løsning som ikke bare presenterte tjenester og produkter, men også integrerte et bookingsystem og sosiale medier for en sømløs kundeopplevelse.

Løsning

Smartwebb tok utfordringen og utviklet en skreddersydd nettside for Hair By Shlér. Vi fokuserte på å skape en intuitiv og estetisk tiltalende plattform som reflekterte salongens kvalitet og stil. Nettsiden inneholdt en nettbutikk med over 80 produkter, med integrasjon direkte til bookingsystemet for superenkel booking, og direkte kobling til Instagram-kontoen for økt kundetilfredshet og engasjement.

Resultat

Den nye nettsiden har transformert måten Hair By Shlér driver sin virksomhet på. Med en økt digital tilstedeværelse har salongen sett en betydelig økning i online bestillinger. Integreringen av bookingsystemet og sosiale medier har gjort det enklere for kunder å engasjere seg med merkevaren og benytte seg av tjenestene. Hair By Shlér har nå en robust plattform som ikke bare viser frem deres tjenester og
produkter, men også forsterker deres merkevareidentitet.


«Smartwebb har vært en game-changer for vår virksomhet. Den nye nettsiden har
ikke bare forbedret vår online tilstedeværelse, men har også gjort det enklere for våre
kunder å engasjere seg med oss. Vi er imponert over den sømløse integrasjonen av
vårt bookingsystem og sosiale medier, noe som har ført til en mer effektiv og
kundevennlig opplevelse.»

Shlér